top of page

Fazer

Fazerille tuotimme videoreseptien lisäksi valokuvia ja mainoksia. Loimme myös logon Kismet-resepti Kismessiin, joka on suklainen versio klassikkojälkkäri Eton Messistä.

Räätälöimme kampanjan jokaisen elementin. Tässäkin tapauksessa maalasimme työtasomme Geishan vaaleanpunaiseksi. Lopussa käytämme myös Geisha-mainoksista tuttua musiikkia.

Hands 'N' Pans

Fazer halusi suoraviivaisia ja lyhyitä videoreseptejä sosiaaliseen mediaansa. Geisha-macaronsista tuotettiin myös englanninkielinen versio, jota yhtiö käytti Japanin alueellisessa markkinoinnissaan.

Tastery stills

Still-kuvat ovat tärkeässä roolissa, kun reseptejä upotetaan verkkosivuille. Ne ovat videoiden lisäksi oivaa somesisältöä, joilla käyttäjiä voidaan innostaa videoiden katsomiseen joko ennen tai jälkeen niiden julkaisun.

Otamme useita eri valokuvia, tuotteilla ja ilman. Eri kuvakulmista ja eri kuvasuhteissa. Näin valikoimasta löytyy varmasti mieleinen otos.

Tastery ads

Tastery ads tukee kampanjan markkinointia. Lyhyillä puhelimen näytölle sopivilla videomainoksilla Fazer keräsi lisää kävijöitä reseptisivulleen.

bottom of page