Jaakko Impiö, nuori huippukokki ja Tasteryn perustaja

Jaakko Impiö

Jaakko on kokki, tuottaja ja yrittäjä. Hän on työskennellyt mm. kolmen Michelin-tähden ravintola Mirazurissa Ranskassa, joka on valittu myös maailman parhaaksi ravintolaksi vuonna 2019. 

Jaakko ei ole kiinnostunut pelkästään kokkaamisesta, vaan koko ruoka-alan monimuotoisuudesta.

Pinja Paakkonen, Tasteryn kokki ja pastry chef

Pinja Paakkonen

Pinja Paakkonen työskenteli pitkään Pastry Chefinä maailman kiinnostavimmaksi ravintolaksi valitussa Alchemistissa Kööpenhaminassa. Nyt hän on ravintola Trion sous chef samassa kaupungissa. Hän on opiskellut kondiittoriksi Ranskassa ja työskennellyt Kööpenhaminan lisäksi Tallinnassa ja Singaporessa.

Janne Keskevaari

Janne on Michelin-tähdellä palkitun Ravintola Grönin keittiömestari. Janne taitaa erityisen hyvin kestävän kehityksen ja luonnon sesonkien mukaisen ruoanlaiton. Villiyrtit ovat Jannen suosikkeja keväisin ja kesäisin!

Mikko Pakola

Mikko Pakola on ravintola Smörin keittiömestari ja Suomen kokkimaajoukkueen pitkäaikainen jäsen. Hän on erityisen taitava kalojen käsittelijä!

Dani Hänninen

27-vuotias keittiömestari ja nykyisin yrittäjänäkin toimiva Dani on nuoresta iästään huolimatta kokenut kokki, joka nousi suuren yleisön tietoon MasterChef-ohjelmasta. Hän luottaa skandinaavisiin makuihin ja leppoisaan keittämiseen.

Ville Kinnunen

Ville Kinnunen oli vielä hetki sitten ravintola Demon keittiömestari, mutta on nyt töissä norjalaisen, maailmankuulun ravintola Maaemon keittiössä. 

Anni Peräkylä, Tasteryn kokki ja Bocuse d'Or -edustaja

Anni Peräkylä

Anni on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt paljon; tuoreimpana saavutuksenaan Anni edusti Suomea maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa, jonka karsinnoissa hänet valittiin koko kisan parhaaksi assistentiksikin. Anni vietti myös kaksi vuotta ravintola Palacessa. 

Johan Kurkela

Johan Kurkela on kokkikilpailuiden vakkari ja Michelin-ravintoloidenkin keittiöissä tuttu näky. Seuraavana projektinaan Johan hakee Suomen Bocuse d’Or edustajuutta kaudelle 2022-23.

Miikka Manninen, Tasteryn kokki

Miikka Manninen

Miikka on Annin tapaan kilpaillut Bocuse d'Orissa Eero Vottosen kanssa ja on hän myös voittanut Global Chef -kilpailunkin, niin ikään Vottosen kanssa. Miikka on kokkaillut niin Palacen, Olon kuin entisen G.W. Sundmansinkin keittiöissä - kaikki Michelin-palkittuja ravintoloita. Miikka on klassisten makujen ystävä!

Henri Sirviö

Henri Sirviö työskentelee tällä hetkellä tukholmalaisessa kolmella Michelin-tähdellä palkitussa ravintola Frantzénissa. Hänestä parhaat ravintolat ovat niitä, joissa keittiön ja salin yhteistyö on saumatonta. Nuoresta iästään huolimatta Henri on ehtinyt nähdä monta ravintolaa sisäpiiriläisen silmin. 

Miki Puikkonen

Miki Puikkonen on monipuolinen ruoka-alan yrittäjä ja keittiömestari. Hän kertoo saaneensa tärkeimmät oppinsa ja kokemuksensa asuessaan ulkomailla.

Miki on asunut Arabiemiirikuntien lisäksi mm. Perussa!

Edith Keto

Edith Keto on kehittynyt kokkina niin villiyrttimestari Sami Tallbergin kisällinä kuin bistrolisukkeiden valmistajana ravintola Espassa. Edith on erityisen kiinnostunut kasvisruoasta.

Sami Kosunen

Sami on työskennellyt koko uransa intohimoisesti jälkiruokien ja leivonnan parissa. Muidenkin tasterylaisten tapaan Sami on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt koluta maailmaa; töitä on paiskittu niin Helsingin kuin Unkarinkin Michelin-ravintoloissa kuin myös Japanissa.

Moona Mankinen

Moona toimittaa monet Tasteryn leivontaresepteistä. Nizzan hohdokkaimman hotellin Michelin-ravintolassa työskentelevä Moona on intohimoinen leipuri ja kondiittori, joka tietää leipomisesta lähes kaiken tietämisen arvoisen.

Jonas Kauko

Jonas ei ole kokki, keittiömestari eikä muukaan ruoka-alan ammattilainen, vaan tietotekniikasta kiinnostunut valokuvaaja, yrittäjä ja vastikään videotuotannosta intohimonsa löytänyt IT-alan ammattilainen. Jonas on Tasteryn yksi kuvaajista ja ohjaajista. 

Ihmiset

Nämä nuoret huippukokit tekevät Tasteryn ruokaosaamisesta erityisen.