Suomesta on puuttunut ruokamedia, jossa reseptejä tekevät Suomen kovimmat nuoret ammattikokit. Ammattikokit, jotka selittävät, miksi asiat tehdään tietyllä tavalla. Klikkaa reseptiemme infoikoneita, kun haluat tietää enemmän!

Teemme myös enemmän videoreseptejä, kuin kukaan muu Suomessa.

 

Yksinkertaisia reseptejä, nopeita ja helppoja reseptejä, mutta myös kotikokkia sopivasti haastavia ja juhlaan sopivia reseptejä. Siis kaikenlaisia reseptejä. 

Mikään resepti ei ole ehdoton, eikä mikään ainesosa ole korvaamaton. Muokkaa reseptejämme sinulle sopiviksi - se on kokkaamista!

Julkaisemme uusia reseptejä ja videoita joka viikko. 

Kaikki reseptimme ja muut ruokasisältömme ovat jaoteltu soittolistoihin:

Playlist 1 sisältää täydellisesti arkeen sopivia reseptejä,

Playlist 2 taas tarjoaa viikonloppuun viritettyjä reseptejä

viiniammattilaisen juomasuosituksilla.

Greatest Hits on täynnä klassikkoja ympäri maailmaa.

Healthicious soi terveellisen ruokavalion tahtiin mausta tinkimättä.

Bakery tuo huippuleipomon kotikeittiöösi.

Tastery Schoolista löydät hyödyllistä faktaa liemistä kastikkeisiin, marinoimisesta maistamiseen sekä kokonaisen kirjastollisen hyödyllistä asiaa vihanneksista. Ja paljon muuta.

Tastery Stagelta löydät Suomen herkullisimpien brändien tuotteista tehtyjä reseptejä ja videoita. Se on esiintymislava, jossa ruoka-alan tekijöillä on mahdollisuus erottua joukosta. Tastery tarjoaa brändinne ilmeeseen saumattomasti istuvan kokonaisuuden sisällöntuotannosta markkinointiin.

Tastery TV on uuden ajan ruokamedia, jossa estradin valtaavat Suomen kovimmat nuoret kokit ja muut ruokaa rakastavat henkilöt. Julkaisemme uuden jakson vähintään kerran kuussa! 

Mikä Tastery?

Tastery on myös sisällöntuotantotalo, jossa kohtaa uniikki yhdistelmä ruoan ja juoman huippuammattilaisia sekä modernin tuotantotekniikan ja markkinoinnin taitavia osaajia. 

Teemme niin suuren kuin pienenkin formaatin tuotantoja. 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, kun haluat tuotteesi ja palvelusi houkuttavan herkulliseen valokeilaan.

Miten se toimii?

Tasteryn tiimi

Jaakko Impiö, nuori huippukokki ja Tasteryn perustaja

Jaakko Impiö

Jaakko on kokki, tuottaja ja yrittäjä. Hän on työskennellyt mm. kolmen Michelin-tähden ravintola Mirazurissa Ranskassa, joka on valittu myös maailman parhaaksi ravintolaksi vuonna 2019. 

Jaakko ei ole kiinnostunut pelkästään kokkaamisesta, vaan koko ruoka-alan monimuotoisuudesta.

Pinja Paakkonen, Tasteryn kokki ja pastry chef

Pinja Paakkonen

Pinja Paakkonen työskentelee Pastry Chefinä maailman kiinnostavimmaksi ravintolaksi valitussa Alchemistissa Kööpenhaminassa. Hän on opiskellut kondiittoriksi Ranskassa ja työskennellyt Kööpenhaminan lisäksi Tallinnassa ja Singaporessa.

Janne Keskevaari

Janne on Michelin-tähdellä palkitun Ravintola Grönin keittiömestari. Janne taitaa erityisen hyvin kestävän kehityksen ja luonnon sesonkien mukaisen ruoanlaiton. Villiyrtit ovat Jannen suosikkeja keväisin ja kesäisin!

Dani Hänninen

27-vuotias keittiömestari ja nykyisin yrittäjänäkin toimiva Dani on nuoresta iästään huolimatta kokenut kokki, joka nousi suuren yleisön tietoon MasterChef-ohjelmasta. Hän luottaa skandinaavisiin makuihin ja leppoisaan keittämiseen.

Ville Kinnunen

Ville Kinnunen on Michelin-tähtiravintola Demon keittiömestari, jolla on pitkä kokemus aasialaisen ruoan kokkaamisesta. Villen ydinosaamisaluetta on lämmin puoli - paistaminen ja kastikkeet.

Johan Kurkela

Johan Kurkela on kokkikilpailuiden vakkari ja Michelin-ravintoloidenkin keittiöissä tuttu näky. Seuraavana projektinaan Johan hakee Suomen Bocuse d’Or edustajuutta kaudelle 2022-23.

Miikka Manninen, Tasteryn kokki

Miikka Manninen

Miikka on Annin tapaan kilpaillut Bocuse d'Orissa Eero Vottosen kanssa ja on hän myös voittanut Global Chef -kilpailunkin, niin ikään Vottosen kanssa. Miikka on kokkaillut niin Palacen, Olon kuin entisen G.W. Sundmansinkin keittiöissä - kaikki Michelin-palkittuja ravintoloita. Miikka on klassisten makujen ystävä!

Henri Sirviö

Henri Sirviö työskentelee tällä hetkellä tukholmalaisessa kolmella Michelin-tähdellä palkitussa ravintola Frantzénissa. Hänestä parhaat ravintolat ovat niitä, joissa keittiön ja salin yhteistyö on saumatonta. Nuoresta iästään huolimatta Henri on ehtinyt nähdä monta ravintolaa sisäpiiriläisen silmin. 

Anni Peräkylä, Tasteryn kokki ja Bocuse d'Or -edustaja

Anni Peräkylä

Anni on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt paljon; tuoreimpana saavutuksenaan Anni edustaa Suomea maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa, jonka karsinnoissa hänet valittiin koko kisan parhaaksi assistentiksikin. Anni vietti myös kaksi vuotta ravintola Palacessa. 

Miki Puikkonen

Miki Puikkonen on monipuolinen ruoka-alan yrittäjä ja keittiömestari. Hän kertoo saaneensa tärkeimmät oppinsa ja kokemuksensa asuessaan ulkomailla.

Miki on asunut Arabiemiirikuntien lisäksi mm. Perussa!

Edith Keto

Edith Keto on kehittynyt kokkina niin villiyrttimestari Sami Tallbergin kisällinä kuin bistrolisukkeiden valmistajana ravintola Espassa. Edith on erityisen kiinnostunut kasvisruoasta.

Sami Kosunen

Sami on työskennellyt koko uransa intohimoisesti jälkiruokien ja leivonnan parissa. Muidenkin tasterylaisten tapaan Sami on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt koluta maailmaa; töitä on paiskittu niin Helsingin kuin Unkarinkin Michelin-ravintoloissa kuin myös Japanissa.

Moona Mankinen

Moona toimittaa monet Tasteryn leivontaresepteistä. Nizzan hohdokkaimman hotellin Michelin-ravintolassa työskentelevä Moona on intohimoinen leipuri ja kondiittori, joka tietää leipomisesta lähes kaiken tietämisen arvoisen.

Jonas Kauko

Jonas ei ole kokki, keittiömestari eikä muukaan ruoka-alan ammattilainen, vaan tietotekniikasta kiinnostunut valokuvaaja, yrittäjä ja vastikään videotuotannosta intohimonsa löytänyt IT-alan ammattilainen. Jonas on Tasteryn yksi kuvaajista ja ohjaajista.