Me inspiroimme

käyttäjiä kokeilemaan ruokatuotteita uusilla ja herkullisilla tavoilla. Luomme sisältökokonaisuuksia, joissa ruoka ja juoma ovat huomion keskipisteessä - olipa se suklaalevy, vegaaninen uutuustuote tai kotimainen gin. Ruoka ja juoma näyttävät parhaalta videolla, minkä vuoksi erikoistummekin erilaisiin videotuotantoihin. Olemme myös taitavia valokuvaajia, tarinankertojia ja graafikoita, minkä ansiosta pystymme luomaan monipuolisia kokonaisuuksia. 

Sisältöjen lisäksi olemme mukana luomassa unohtumattomia kokemuksia hyvän ruoan ja juoman ystäville. Palveluihimme lukeutuu mm. yksityisillallisia, kokkikouluja ja ruokakonseptien suunnittelua.

Tastery TV

Tastery TV on nuorekas formaatti, joka välittää aidon, rennon ja helposti lähestyttävän tunnelman. Formaatilla luomme sinun brändillesi uuden kokkausshown. Tastery TV:n kautta Suomen nuorten kokkien, juomataitajien ja ravintoloitsijoiden terävin kärki on käytössänne.

Hands 'N' Pans

Hands 'n' pans on ketterä, selkeä ja koukuttava formaatti. Se taipuu kaikenlaiseen tuotantoon: 30 sekunnista parin minuutin pätkiin, joiden keskiössä ovat sinun brändisi ja tuotteesi.

Tastery ID

Tastery ID on tapa viestiä brändisi tarinasta, fiiliksestä, identiteetistä. Tuotamme brändifilmejä ja henkilöstöön liittyviä filmejä, jotta voitte näyttää katsojille, keitä olette ja mitä teette.

Tastery Docs

Docs näyttää, mikä tekee teistä ja tuotteestanne erityisen. Docs tarjoaa kauniin katsauksen teidän ydintekemiseenne, teidän prosesseihinne ja tuotteidenne käyttötarkoituksiin.

Tastery Shorts

Tastery Shorts on vertikaaliformaatti, joka etenee nopeasti. Shorts sopii mainiosti puhelimen näytölle ja toimii erilaisilla alustoilla, kuten Instagramin Reelsissä ja TikTokissa. 

Tastery Info

Info on nimensä mukaisesti tietoisuutta lisäävä formaatti, jonka avulla viestit tuotteistasi tehokkaasti.

Vegaaninen hampurilainen
Vegaaninen hampurilainen

Tastery ads

Tuotamme usein myös mainokset sisältökampanjoihimme. On fiksua antaa samojen käsien tuottaa eheä kokonaisuus sisällöistä niiden markkinointiin. On kivaa, kun sisällöntuottajasi on samalla mainostoimistokin.

TASTERY YELLOW_edited_edited.jpg
Mies nauraa silmät kiinni.

Tuotimme Unilever Food Solutionsille 10 Tastery TV -videon kokonaisuuden, joka sisälsi kokkausvideoiden lisäksi, staattisia ja liikkuvan kuvan Tastery ads -mainoksia.

Paksoita ja kanakastiketta keltaisella taustalla.

Toimimme Järvikylän sisältökumppanina koko vuoden 2022 ajan. Tuotamme videoreseptien lisäksi mm. ulkomainonnassa käytettäviä mainoksia.

Vaaleita Geisha-suklaalla täytettyjä macaronseja vaaleanpunaisella taustalla.

Fazerille tuotamme videoreseptien ja still-kuvien lisäksi somemainoksia. 

Arctic Blue

Beverages

Arctic Blue Beveragesin kauralikööri, Arctic Oat, vietiin luontoon nokipannun kanssa. Lopputuloksena on kauran ja kahvin herkullinen kohtaaminen.

Miksi

Tastery?

Koska haluat parhaat ruoka- ja juomaosaajat tuottamaan kaikkein moderneimman, kauneimman ja viihdyttävimmän sisällön. Ja haluat sen helposti, nopeasti ja halvalla. 

Luomme kokemuksia tuottamiemme sisältöjen loppukäyttäjälle, mutta myös meidän asiakkaillemme. On tavattoman helppoa, kun yksi pieni porukka hoitaa monen erillisen toimijan hommat saman katon alta saumattomalla ja ennennäkemättömän autonomisella tavalla. 

"Tyypillisesti kokkeja on keittiössä tarpeettoman paljon, mikä tekee projekteista hitaita, vaivalloisia ja ennen muuta kalliita toteuttaa. Tasterylla asia on toisin."

- Jaakko Impiö, vastaava tuottaja

Olemme onnistuneet luomaan systeemin, jossa pystymme yhdistämään ruoka- ja juoma-alan parhaita tekijöitä nuorekkaaseen ja ketterään sisällöntuotantoon. Koska tiimimme sisältää innovatiivisia monilahjakkuuksia ja hämmästyttävän nopeita oppijoita, pystymme pitämään sen tiiviinä, jolloin projektit viedään maaliin sutjakasti ja kustannustehokkasti.

Tastery

Events

Tasteryn avulla voit järkätä unohtumattoman herkullisen ja mukavalla tavalla opettavaisien kokemuksen työpaikallesi tai vapaa-ajan viettoon. Tastery järjestää yksityisillallisia juhliin ja kotoisiin illanviettoihin sekä ruokaan ja juomaan liittyviä kursseja. Miltä kuulostaisi esim. maailman parhaassa ravintolassa pastoja tehneen huippukokin pastakurssi tai rautaisen baariammattilaisen drinkkikurssi? Melko herkulliselta, eikö vain?

Onko sinulla herkullinen idea, jolle kaipaat toteuttajaa? Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään siitä totta!