Pororeseptit.fi

Pororeseptit.fi-verkkosivun tarkoitus on lisätä kotimaisen poronlihan kiinnostavuutta ja inspiroida kävijöitään kokeilemaan sen kokkaamista kotona. Tuotimme sivustolle ja sen somekanaviin 40 uutta reseptiä, joista tuotettiin 10 videomuodossa. Kampanjaan lisättiin A-lehtien eri kanaviin rakennettuja markkinointiponnistuksia, joiden tekemisessä olimme mukana haastattelujen ja sisältöjen kohdilla.

Tastery stills

Still-kuvat ovat tärkeässä roolissa, kun reseptejä upotetaan verkkosivuille. Ne ovat videoiden lisäksi oivaa somesisältöä, joilla käyttäjiä voidaan innostaa videoiden katsomiseen joko ennen tai jälkeen niiden julkaisun.

Pororeseptien kirjoa haluttiin monimuotoistaa ja kokkasimmekin mm. tulisen sichuanilaisittain maustetun Mapo Tofun pororouheella sekä nyhtöporohodarit. Matkaan mahtui toki myös raikkaiksi kokattuja klassikkoja, kuten hunajaisen poronkäristyksen ja fenkoli-perunamuusin. 

Räätälöimme kampanjan jokaisen elementin. Tässäkin tapauksessa maalasimme työtasomme hankkeen brändivärein.

Hands 'N' Pans

Hands 'N' Pans -videotuotannolla onnistuimme tuomaan suoraviivaisia ja selkeitä ohjevideoita, joiden tukemana kotona kokkaava voi olla varma onnistumisestaan.