Sirkkalehti-merkki

Sirkkalehtimerkki, jonka taustalla vaikuttaa Kauppapuutarhaliitto tarvitsi vaikuttavaa ja inspiroivaa sisältöä vuodelle 2021 ja 22. Vuonna 2021 tuotimme yhteensä 52 videota, jotka jaoimme neljään eri kategoriaan: annos- ja lisukereseptiikka, how-to- sekä informaatiovideot. Kokonaisvaltainen sisältöpaketti jaettiin kokonaisuudessaan vuoden aikana, minkä ansioista julkaistavaa riitti vuoden jokaiselle viikolle.

Vuoden 2022 yhteistyömme sisältää uusia formaatteja: Tastery Shortsin ja Docsin, jonka avulla monipuolistamme Sirkkalehtimerkin viestintää.

Tastery Docsin avulla pääsemme kurkistamaan, kuinka tuotteita käytetään aidoissa ravintolaympäristöissä.

Tastery Docs

Tastery Docs kertoo dokumentaarisin keinoin, kuinka kotimaisia tuotteita käytetään aidossa ravintolaympäristössä ja miksi ammattikokki suosii kotimaista.

Tastery stills

Still-kuvat ovat tärkeässä roolissa, kun reseptejä upotetaan verkkosivuille. Ne ovat videoiden lisäksi oivaa somesisältöä, joilla käyttäjiä voidaan innostaa videoiden katsomiseen joko ennen tai jälkeen niiden julkaisun.

Kaikki reseptit valokuvattiin värikkäissä lavasteissa, jotta kirjavista vihanneksistaan tunnetun Sirkkalehtimerkin some näyttää yhtä värikkäältä kuin edustamansa tuotteet.

Lisuke (2021)

Inspiraation ei tarvitse aina koskea kokonaisia annoksia. Kastikkeet, lisukkeet ja salaatit ovat oiva tapa herättää kiinnostusta. Niiden kokeilemisen kynnys on myös matalampi, sillä ne ovat usein monikäyttöisempiä.

Tastery ads

Tastery ads tukee kampanjan markkinointia. Tuotimme kampanjaa varten niin video- kuin still-mainoksia, jotka tarjoavat katsojalle vilahduksen sisältöjen fiiliksestä. Tastery ads toimii usein myös stand-alone-sisältönä.

Tastery Shorts

Tastery Shorts on vertikaaliformaatti, joka etenee nopeasti. Shorts sopii mainiosti puhelimen näytölle ja toimii erilaisilla alustoilla, kuten Instagramin Reelsissä ja TikTokissa. 

Kampanjan reseptien lähtökohtana oli helppous. Halusimme kuitenkin ajatella luovasti, mikä johti innovatiivisiinkin resepteihin.

Hands 'N' Pans (2021)

Suoraviivaiset annosvideot juhlistavat kotimaisia raaka-aineita, kuten kasvihuonekurkkuja ja -tomaatteja. 

Tastery TV:n avulla luomme nuorekkaan, viihdyttävän ja välittömän fiiliksen Puhtaasti Kotimaisen viestintään.

Tastery TV

Tastery TV:n välityksellä voimme näyttää ja kertoa enemmän. Tuomme mielenkiintoisia ja taitavia ihmisiä kameran eteen.