Tastery TV on moderni suomalainen ruokamedia, josta pääset katsomaan kotimaisia nuoria huippukokkeja ja heidän reseptejään! 

Tarjoamme uuden jakson rentoa ja persoonallista ruokaviihdettä vähintään kerran kuussa. Vieraat vaihtuvat tiuhaan! 

Katso, kun Tasteryn perustaja Jaakko näyttää, kuinka valmistetaan aito ja oikea pasta alla carbonara. Ei tippaakaan kermaa. Ei sipuleita. Ei. Mukana varma niksi, jonka avulla pasta onnistuu joka ikinen kerta!

Pinja Paakkonen työskentelee pastry chefinä 2 Michelin-tähdellä palkitussa ravintola Alchemistissa Kööpenhaminassa. Kurkkaa videolta, kuinka valmistuu simppeli brownie maailmanluokan taidoilla! Ganachen voit halutessasi korvata vaikka kermavaahdolla tai jäätelöllä!

Miki Puikkonen, joka on viettänyt pidemmän aikaa Perussa näyttää, kuinka valmistuu kesäisen raikas ja pirteä ceviche! Cevicheen voi valita käytännössä mitä tahansa mereneleviä ja sitrushedelmiä. Popparitkin voi hakea valmiina kaupasta ja maustaa kotosalla!

Dani Hänninen kokkasi teille todellisen kevätherkun, joka syntyy erittäin helposti ja jonka osaset voi valmistella myös etukäteen. Rapeat ja sopivan karvaat endiiviveneet täytetään lohipastramilla, ruskistetusta voista tehdyllä pähkinäisellä vinegretillä sekä tietenkin tuoreilla yrteillä. Täydellinen herkku kevään ja kesän juhliin!