Unilever Food Solutions

Unilever on vaikutusvaltainen yhtiö. Olemme saaneet ilon ja kunnian tuottaa Unileverille sisätöjä jo kahden vuoden ajan: yhteensä kymmeniä erillisiä videoita ja lukuisia mainoksia sekä still-kuvia.

Videoiden esiintyjät voidaan valita meidän verkostostamme tai - kuten tässä tapauksessa - Unileverin omasta rosterista. Tällä kertaa kokkeina toimivat Unileverin ikioma Tommi Virranta sekä Suomen Bocuse d'Or -tiimin Johan ja Aino.

Tastery TV

Tastery TV toi Unileverin viestintään nuorekkaan, rennon ja viihdyttävän ilmeen. Yhteensä 10 kokopitkän videon kampanjoita on tuotettu jo kaksi. 

Tastery ads

Tastery ads tukee kampanjan markkinointia. Tuotimme molempina vuosina kampanjoihin videomainoksia, jotka tarjoavat katsojalle vilahduksen sisältöjen fiiliksestä. Vuoden 2021 kampanjaan tuotimme myös karusellimainoksia, jotka kertovat Unileverin tuotteista hieman enemmän, kuin mitä yhteen kuvaan saisi sopimaan. 

Tastery stills

Still-kuvat ovat tärkeässä roolissa. Ne ovat videoiden lisäksi oivaa somesisältöä, joilla käyttäjiä voidaan innostaa videoiden katsomiseen joko ennen tai jälkeen niiden julkaisun. 

Showreel

Taivutamme kuvattua materiaalia mielellämme uusiin muotoihin. Tässä yksinkertainen montaasi, joka toimii niin somejulkaisuna, kuin esim. YouTube-sivun esittelyvideona.

Kaikki annokset valokuvataan erikseen lavastetuissa seteissä. Valokuvaaminen ei ole meille sivuseikka, vaan taiteenlaji itsessään, johon panostamme aikaa ja vaivaa.

Tastery Shorts

Tastery Shortsilla laajensimme kuvatun materiaalin käyttökelpoisuutta. Tuotimme leveistä ja pidemmistä videoista lyhyemmät vertikaaliformaatin videot, jotka sopivat Instagram Reelsin lisäksi myös TikTokiin.