Unilever Food Solutions

Unilever on globaalisti vaikutusvaltainen yhtiö. Pääsimme tukemaan Unilever Food Solutionsia ennen muuta HoReCa-alan toimijoille suunnatussa kampanjassa, jonka keskiössä ovat Unileverin vegaaniset tuotteet.

Teimme 10 videon Tastery TV -kampanjan, johon sisältyi 10 kappaletta 3-7 minuuttista videoreseptiä, 10 Tastery ads -videomainosta ja 20 stillmainosta. Tuotimme myös logot ja muut graafiset tuotteet kampanjalle. 

Tällä kertaa kokkaamisesta vastasivat Tasteryn tyypillisestä tyylistä poiketen Unileverin Tommi Virranta ja Johan Kurkela.

Tastery TV

Tastery TV toi Unileverin viestintään nuorekkaan, rennon ja viihdyttävän ilmeen. Kokkien pikkuvirheille ja kommelluksille on videoissa paikkansa, sillä ne tekevät sisällöistä lähestyttävämpiä.

Tastery ads

Tastery ads tukee kampanjan markkinointia. Tuotimme kampanjaa varten niin video- kuin still-mainoksia, jotka tarjoavat katsojalle vilahduksen sisältöjen fiiliksestä. Staattiset karusellimainokset kertovat Unileverin tuotteista hieman enemmän, kuin mitä yhteen kuvaan saa sovitetuksi. 

Tastery stills

Still-kuvat ovat tärkeässä roolissa, kun reseptejä upotetaan verkkosivuille. Ne ovat videoiden lisäksi oivaa somesisältöä, joilla käyttäjiä voidaan innostaa videoiden katsomiseen joko ennen tai jälkeen niiden julkaisun.

Kaikki 10 annosta kuvattiin niin pysty- kuin vaakakuvasuhteessa, jotta sisältöjen jako sujuu vaivatta eri alustoilla.