Vappu

Vappua vietetään jälleen hieman normaalista poiketen, muttei anneta sen haitata. Herkutellaan silti!

Katso alta vapun parhaat reseptit!

Simargarita

Perinteistä margaritaa hieman kevyempi simargarita on raikas kevätjuoma, jossa maistuu siman lisäksi lime.

Sima GT

Sima GT toimii erityisen hyvin hieman karvaiden simojen kanssa. Kaikenlaiset sitrukset, erityisesti greippi toimii mainiosti Sima GT:ssä. Vältä erityisen makeita simoja.

Sima Radler

Tässä radlerissa limonadi korvataan raikkaalla simalla. Sitrusmehut, kuten lime- ja sitruunamehut toimivat tässä erinomaisesti!

Sima 75

Sima ja samppanja. Erikoinen? Erinomainen! Klassikkodrinkki French 75 saa uuden kumppanin simasta.

Vapun drinkit

Vappuna maistuu. Maistellaan hyviä juttuja. Alla muutama simadrinkki-idea!

Churrot & suklaadippi

Miksi syödä munkkeja, kun voi herkutella veikeän muotoisilla churroilla? Mausta omasi suosikkimausteillasi, kuten kanelilla, sitrusten kuorella, muskottipähkinällä tai vaikka kardemummalla! 

Ja dippaa tietenkin Tasteryn suklaakastikkeeseen...

Ruohosipuliskonssit

Ehdoton vappuherkku meillä Tasterylla on aina ollut ruohosipuliskonssit. Alle 30 minuutissa valmistuvat skonssit ovat häviävät vapun herkkupöydästä vähintäänkin yhtä nopeasti kuin valmistuvatkin! 

Baskimaan juustokakku

Tämän juustokakun luulisi ulkonäkönsä perusteella menneen pahasti pieleen, mutta todellisuudessa se on yksi parhaista ja helpoimmista kakuista, joita olemme leiponeet. Lähes palanut, ihanalla tavalla kitkerä pinta yhdistettynä makeaan ja samettiseen sisukseen luo unohtumattoman makuelämyksen.

Kuorrutettu brownie

Pinja Paakkonen työskentelee pastry chefinä 2 Michelin-tähdellä palkitussa ravintola Alchemistissa Kööpenhaminassa. Kurkkaa videolta, kuinka valmistuu simppeli brownie maailmanluokan taidoilla! Ganachen voit halutessasi korvata vaikka kermavaahdolla tai jäätelöllä!

Tarte Tatin

Jälkiruokien ehdottomaan kärkikastiin kuuluva Tarte Tatin on yllättävän helppo valmistaa. Suurin työ on omenoiden kuoriminen, jonka voi ainakin minun puolestani jättää tekemättäkin. Tatin on ihanien kontrastien jälkiruoka; makeaa ja kirpeää, rapeaa ja pehmeää, kuumaa ja kylmää... Pala ranskalaista taivasta lautasella!

Gougères-juustopallot

Gougères ovat sormisyötävien aatelistoa! Ne ovat Gruyère -juuston ja parmesaanin maustamia tuulihattuja, jotka juustokreemillä täytettynä nousevat seuraavalle tasolle. Voit laiskuuden iskiessä täyttää pallerot maustetulla tuorejuustollakin!